Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Ünnepeld meg a Valentin napot, ahhoz méltó módon!

Szepágynemű
Szepágynemű
2021.02.02 11:44
Ünnepeld meg a Valentin napot, ahhoz méltó módon!

Mit szólnál például egy szép, minőségi ágyneműhöz? Férfi és női színösszeállítás és mintázat egyaránt megtalálható webshopunkban. Gyere, inspirálódj velünk! 

♥ Február 14 a szerelmesek napja. Légy részese Te is a varázslatnak! 

 

A Valentin napot nem mindenki ünnepeli, de azért az emberek, a fiatalok nagy része igen. Valentin nap, azaz hazánkban Bálint-napként emlegetett nagy nap a 20. század végétől terjedt el világszerte a szerelmesek napjaként. Ilyenkor apró kis szerelmes levélkéket helyezünk szerelmünk zsebébe, vagy személyes dolgai közé rejtjük a szívhez szóló üzeneteket. Ezzel is tudatva, hogy fontos nekünk és szeretjük, gondolunk rá.

 Sokat töprengünk ilyenkor, hogy mivel is lephetnénk meg azt az embert, akiért az életünket is oda adnánk. Egy valamire biztosan nem gondoltál. Ez pedig egy csodás, romantikus ágynemű. Igaz, hogy nem?

Pedig egy szép, akár szivecske mintájú pamut ágynemű megalapozhatja ennek a romantikus Valentin estének a hangulatát. Túlmutat a hagyományos bonbon, csokoládé, virágcsokor ötletén. Persze egy szép, romantikus szatén ágynemű mellé is ajándékozhatsz egy finom csokoládét, de az ágyneművel hatásosabb a meglepetés. Február 14. a szerelmesek napja. Az utcán sétálva jó látni a sok férfit, ahogy rózsákkal a kezükben közlekednek és jó látni a mosolygó arcú nőket. Miért ne adnánk meg a legnagyobb odafigyelést és azt az érzést, „jó veled”. Egy szép, szerelmes, minőségi ágyneműhuzat az év többi napján is elcsábíthat minket, ezért is tökéletes ajándékötlet.

Szép ágyneműinket megtalálod, 3, 6 és 7 részes garnitúrában is. A 6 részes, nagy paplanos változatot ajánlom, ha szerettek egy nagy takaró, paplan alatt összebújni. Ez egy nagy, 200 x 220 cm-es paplanhuzatot tartalmaz. 

Öltöztesd a hálószobát őrülten romantikus hangulatba és lepd meg kedvesed valami olyannal, amit az év többi napján elszalasztottál. Ne feledd: ♥ Bálint napjának reggelén a szerelmes csók szerencsét hoz!