Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Válassz rock fesztivál hangulatú ágyneműhuzatot

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 13:56

Válassz rock fesztivál hangulatú ágyneműhuzat garnitúrát

Az ágyneműhuzatok legfontosabb tulajdonsága, hogy kényelmet és komfort érzetet biztosítsanak számunkra.

Törekedjünk arra, hogy vásárláskor olyat válasszunk, ami nem csak minőségében kiváló, de a saját személyiségünket is tükrözi.  Ezáltal ízlésessé és fiatalossá tehetjük a hálószobánkat, hiszen az ágy központi szerepet tölt be.

Ennek az ágyneműhuzat garnitúrának mindkét oldala egyaránt használható, ami nagyon praktikus, gombolásos megoldással záródik. Kevert - szálas pamut anyag révén minden évszakhoz illeszkedik. Kiváló minőségű anyaga 40 fokon mosható, nagyon jó színtartó, hosszan megőrzi minőségét, nem bolyhosodik, így sokáig élvezhetjük a használatát.A magasabb pamuttartalmának köszönhetően nem irritálja a bőrt, könnyed ágynemű melyben pihentető lesz az alvás.

Színei a fekete és fehér ezek ellentétes színek. Míg a fekete az erőt, a tekintélyt, titokzatosságot sugározza, addig a fehér a tisztaságot és az ártatlanságot jelképezi. Ebben az ágyneműhuzatban minden benne van igazi dinamizmussal, üdeséggel, élettel tölti meg a szobát. A fesztiválok hangulatát, a rock korszakot juttatja eszünkbe, mégis mintázata miatt modern, kicsit minimál stílusú egy kis őrülettel fűszerezve. Fiatalos lendülete mindenkit magával ragad, a tinédzserek oda lesznek érte másban nem is akarnak majd aludni. Az idősebb generációnak is merem ajánlani, hisz a fesztivál nem korhoz kötött, ha őt választod, mintha hirtelen belecsöppennél egy igazi rock ’n’ roll fesztiválba.

Kellemes, finom, puha tapintású öröm lesz bele bújni. Vadítsd meg hálószobádat, exkluzív kiegészítője lesz otthonodnak, mely feltölt energiával, lendülettel. Új, életteli hangulatot teremt szobád falai között.

A rock ’n ’ roll a szabadságról szól, engedd el magad, érezd magad te is szabadnak, hogy álmaid is szárnyalhassanak.

Válaszd ezt az rock fesztivál hangulatú ágyneműhuzat garnitúrát és biztos lehetsz benne, hogy a fesztivál hangulat nem marad el.  

Ajándéknak is egyaránt kiváló választás.