Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Karácsonyi színek az ágynemű világában

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 18:13

Karácsonyi színek az ágynemű világában

Saját részre és ajándéknak is kiváló ágynemű garnitúrák.

A tél közeledtével az ágynemű garnitúránk lecserélése -a könnyű nyáriról - aktuálissá válik egy kicsit vastagabb, melegebb ágyneműre.  A finom tapintású,vastag flanel ágyneműbe nagyszerű érzés belebújni és úgy mély álomba szenderülni.
Az ágynemű színvilága és mintázata a tél közeledtével a karácsony színekhez hasonul. A piros, az arany, csillogó színek az ágynemű világában is nagyszerű hangulatot és érzéseket ébreszt bennünk.

A gyerekeknek a mikulásos, télapós ágynemű garnitúrák nagyszerű örömöt tud okozni. Sőt szerelmünknek a piros karácsonyi szívek az ágyneműnkön még nagyobb tüzet gyújthat, vagy lángra lobbanhat ;)
Az ágynemű kínálatban meg találod a gombos, és zip-záros kivitelt, mind a paplanhuzat, mind a párnahuzatok között. A november és december hónapban nagymértékű ágynemű akciók lesznek,amellyel értékes forintokat takaríthatunk meg.  Novemberben két nagy ágynemű akció is lesz, amelyet érdemes figyelni az oldalunkon.  A bemutatótermünkben is lesz személyes vásárlóknak külön ágyneműhuzat akció!