Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Ágyneműhuzat férfiaknak – Milyet válasszunk?

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.22 22:55

Kellemes ágyneműhuzat férfiaknak - akár ajándékba is

Ha néha-néha egyedül töltöd az éjszakai pihenésedet, adunk néhány tippet, hogy milyen ágyneműhuzatot válassz.

A mai ágyneműhuzat választékokban óriási a kínálat. Fontos szempontok  a következők lehetnek ágyneműhuzat vásárlása előtt:

Ágyneműhuzat anyagösszetétel:

A kellemes bőrbarát pamut ágyneműhuzat mindenképp a jó szellőzést és a finom tapintást biztosítja.
A krepp ágyneműhuzat nem igazán igényel vasalást, így időt takaríthatunk meg vele.
A szatén ágyneműhuzat eleganciát kölcsönöz még az éjszakai alváshoz is :) A flanel ágyneműhuzat vastagsága és puhasága a hideg téli estékre is nyugodt, meleg pihenést tesz lehetővé.


Ágyneműhuzatok színvilága:

A hangulatot, érzéseinket nagyban befolyásolják a színek az ágyneműhuzatok vélasztásánál is.  Így van ez a férfiak esetében is. Fontos tudni, hogy melyik szín hogyan hat a pihenésünkre, az élénk színek, pasztell színek, sötét színeknek meg van a lelkünkre gyakorolt hatása.

Ha például szeretünk ágyban olvasni és már az alvásunkhoz használt ágyneműhuzatban - lefekvés előtt, akkor a periférikus látásunk által is hat az ágynemű színvilága ránk.


Ágyneműhuzatok mintázata:

Milyen legyen? Kockás, csíkos, modern mintás, egyszínű ágyneműhuzat? Ez inkább már az egyéniségünk függvénye, hogy milyen mintázatú ágyneműhuzatot választunk.
A lényeg, hogy a közérzetünk kiegyensúlyozott maradjon ha ránézünk az ágyneműhuzatra, vagy inkább nyugtatóan hasson ránk.

Ágyneműhuzat mérete:

Szeretünk nagy méretű paplannal takarózni? Pl: 200x220cm-es ágyneműhuzatra van szükségünk? Vagy csak a szimpla 140x200cm-es paplant használjuk?

Ez már kényelmi szempont, ha például többször forgolódunk ágyunkban és nem akarunk kitakarózni, akkor célszerű a duplaméretű ágyneműt használni.

 
Ezeknek az ágyneműhuzat információk birtokában bízunk benne, hogy valamennyit segítettünk az ágyneműhuzat kiválasztásához, amelyet a szepagynemu.hu webáruházunkban is megtalál.