Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Fehér ágynemű garnitúra amely örökzöld

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 18:16

A fehér színű ágynemű garnitúra, amely „örökzöld”

Már a kertek alatt jár az „Ünnep”, mit is ajándékozzunk azoknak akiket a legjobban szeretünk? Talán egy hó fehér ágyneműhuzat garnitúrát?

Nagy kérdés az –ez a Karácsony felé közeledve. Egyre több fény csillan fel a városunkban, az utcákon-, otthonainkban, míg végül megérkezik a várva várt nap egy csillogó fehér ágynemű garnitúrával ;).

Szeretném javasolni a hófehér ágynemű garnitúráinkat. A fehér szín a tökéletesség színe – ezért tökéletes választás lehet ez az ágyneműhuzat ajándékna is.
Legyen ez az Év egy sikeres kezdet mindenki Számára egy hó-fehér ágynemű garnitúrával a hálószobában! A hófehér ágyneműhuzat egy személyes és két személyes változatban választható. A fehér ágyneműink gombos-, zipp-záros-, és bujtatós típusúak.

A fehér ágyneműhuzat garnitúra pamut anyaga, kellemes-, üde és friss, mint a szín is. A fehér pamut ágynemű közül javaslom a szállodai csíkos nyomott mintás ágyneműhuzatot bújtatós kivitelben. Elsősorban  panziók-, szállodák kedvence,  viszont nagyon parkatikus megoldás otthonunkban is a fehér ágynemű.


A fehér színű ágyneműhuzat garnitúra bármilyen stílusú háloszóba éke lehet, mivel egyszerűséget és tisztaságot tükröz.

Karácsonykor a  hófehér hó is egy különleges érzést  kelt bennünk, amit csak akkor és abban a pillantban érzünk. Ezt az érzést fogjuk érezni amikor egy hófehér ágynenű garnitúrát húzunk, és bele burkolózunk.


A fehér színű ágynemű azért „örökzöld” mert soha nem fog kimenni a divatból… A fehér színű ágyneműhuzat garnitúra  karácsony éjjelén, biztosan beléptet majd az Álmok mezejére Téged! Álmodj szépeket!

Sikeres év kezdet egy hófehér ágyneműben Mindenkinek!