Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

6 részes dupla paplanos krepp ágynemű garnitúra

Ingyenes szállítás!

Vasalásmentes pamut-krepp anyagú ágyneműhuzatok 6 részes nagy dupla paplanhuzattal

A 200 x 220 cm-es paplanhuzat tökéletes a szerelmeseknek és azoknak, akik a hatalmas, kétszemélyes takaróval szeretnek beburkolózni esténként a legeslegnagyobb kényelemben. Mit tartalmaz a 6 részes dupla krepp ágynemű garnitúra? 2 db párnahuzatot (70 x 90 cm) 2 db kispárnahuzatot (40 x 50 cm) 1 db nagy lepedőt (220 x 240 cm és 1 db nagy paplanhuzatot (200 x 220 cm).

Szebbnél-szebb minták és színek kavalkádjával, folyamatosan megújuló dizájnnal várják, hogy beköltözhessenek hálószobádba és gondoskodhassanak a nyugodt alvásról. A pamut-krepp egy strapabíró, erős, ellenálló anyag. Az ilyen ágyneműhuzat jó választás azoknak, akik nincsenek barátságban a vasalóval és a házimunkával.

Válassz egyszemélyes ágyneműhuzat, vagy kétszemélyes ágyneműhuzat garnitúráinkból mindig ingyenes szállítással.

A pamut krepp ágyneműhuzat ölelése puha és finom tapintású, 30-40 celsius fokon pedig remek színtartó. Nagyobb igénybevételnek is kitehető, ezért szállodáknak kifejezetten ajánljuk. Keress minket bizalommal, ha bármilyen kérdés merült fel benned a krepp ágyneműkkel kapcsolatban. Telefonszámunk: 06305092418.

Tovább
Szín
Minta
Termékkód

6 részes, dupla paplanos krepp ágyneműhuzat széles szín- és minta választékban.
 

Itt az ideje beújítani egy stílusos és egyedi kényelmes 6 részes ágyneműhuzatot? Ha igen, akkor jó helyen jársz. Nézz szét kínálatunkban, s válaszd ki a hozzád illőt! A krepp ágyneműhuzat kellően puha ahhoz, hogy kényelmes pihenést biztosítson számodra.

A 6 részes, nagy, dupla paplanos krepp ágyneműhuzat garnitúra áll: 2 db kispárnahuzatból, 2 db nagypárnahuzatból , 1 db nagy méretű (220 x 240 cm) lepedőből és 1 db dupla paplanos paplanhuzatból. A lepedő színe összhangban van, vagy megegyezik az ágyneműhuzat színével.

Annak érdekében, hogy a 6 részes krepp ágyneműhuzat sokáig megtartsa a színét- és formáját, ne mossuk magas hőfokon. A centrifugálással is bánjunk óvatosan, elég neki egy kisebb fordulatszám is. Viszont ami puhaságán és kellemes színein kívül vonzóbbá teszi, az, hogy nem kell vasalni. Ezzel sok időt takaríthatunk meg magunknak, amit hasznosabban tölthetünk el. Ha éppen nem az édes alváshoz használod, akkor tedd vele dekoratívvá az ágyadat, hálószobádat. Nagyszerű választás lesz, nem fog csalódást okozni, hiszen kellemesen puha ágyneműhuzatban térhetsz nyugovóra. Ha felmerülne a dupla paplanos krepp ágyneműhuzattal kapcsolatosan kérdésed, ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tovább