6 részes dupla paplanos krepp ágynemű garnitúra

6 részes, dupla paplanos, vasalásmentes krepp ágyneműhuzat garnitúra a szerelmeseknek! 200 x 220 cm-es paplanhuzata alatt kényelmesen elfér mindenki. Szebbnél-szebb minták és színek kavalkádja, folyamatosan megújuló dizájnnal várják, hogy beköltözhessenek hálószobádba és gondoskodhassanak a nyugodt alvásról.

Nézet:
Sorrend:

6 részes, dupla paplanos krepp ágyneműhuzatok széles választékban
 

Itt az ideje beújítani egy stílusos és egyedi kényelmes 6 részes ágyneműhuzatot? Ha igen, akkor jó helyen jársz. Nézz szét kínálatunkban, s válaszd ki a hozzád illőt! A krepp ágyneműhuzat kellően puha ahhoz, hogy kényelmes pihenést biztosítson számodra.

A 6 részes krepp ágyneműhuzat garnitúra áll: 2 db kispárnahuzatból, 2 db nagypárnahuzatból , 1 db nagy méretű (220 x 240 cm) lepedőből és 1 db dupla paplanos huzatból. A lepedő színe összhangban van, vagy megegyezik az ágyneműhuzat színével.

Annak érdekében, hogy a 6 részes krepp ágyneműhuzat sokáig megtartsa a színét- és formáját, ne mossuk magas hőfokon. A centrifugálással is bánjunk óvatosan, elég neki egy kisebb fordulatszám is. Viszont ami puhaságán és kellemes színein kívül vonzóbbá teszi, az, hogy nem kell vasalni. Ezzel sok időt takaríthatunk meg magunknak, amit hasznosabban tölthetünk el. Ha éppen nem az édes alváshoz használod, akkor tedd vele dekoratívvá az ágyadat, hálószobádat. Nagyszerű választás lesz, nem fog csalódást okozni, hiszen kellemesen puha ágyneműhuzatban térhetsz nyugovóra. Ha felmerülne a dupla paplanos krepp ágyneműhuzattal kapcsolatosan kérdésed, ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot!