Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Zöld ágynemű jótékony hatása

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 18:16

A Zöld ágynemű jótékony hatása

Rohan a világ, ezzel együtt az ágynemű "divat" is.

Ha nem is szeretnéd de magával ragad egy más milyen életforma, nem olyan mint nagyszüleink idejében, ezzel együtt az ágynemű garnitúra választék sem.

Nagyon sok színes dolog teszi szebbé életünket, ezell együtt az ágynemű garnitúra vásárlása is, elsősorban az internet világa, mely által teljesen kinyílt számunkra az egész Bolygó! Vedd fel a ritmust és éj benne bátran, és boldogan, használd ki az internetes ágynemű vásárlás előnyeit!
Az otthonunk legyen a Mi kis békés  „szigetünk”, ezért teremtsd meg benne sok-sok kiegészítő és ágynemű garnitúrák segítéségével az igazi kis paradicsomot.  Egy átlag ember élete egy harmadát végig alvással tölti finom ágyneműkben – persze ez csak egy statisztika. Ezért nagyon fontos, hogy számunkra olyan ágyneműhuzat garnitúrát válasszunk, melyben öröm az alvás.

Fontos az hogy a háloszobának milyen stílusa van és milyen színek uralkodnak benne, viszont szeretném figyelmébe ajánlani Mindenki számára a Zöld ágynemű garnitúrák jótékony hatását.

A Zöld szín a természet színe, így az ágyneműk terén is sok más milyen színnel egyszerűen kombinálható . A  pamut ágyneműk között például megtalálható a halványzöld – vanília összeállítású ágyneműhuzat garnitúra, egyszemélyes és kétszemélyes változatban. Akár ugyanez az ágyneműhuzat gombos és zipp-záros kivitelben. Ez az ágyneműhuzat garnitúra szinte jó a szemnek is, mivel a két pasztell szín igazán jól harmonizál egymással.

A pamut ágynemű garnitúrák között megtaláljuk még a Neon zöld – illetve sárga színösszeállítású ágyneműhuzatot is mely szinte lüktet, viszont  mégis megnyugatat puha anyaga amikor belebújsz. A pamut mintás ágyneműhuzatok között is megtaláljuk  a zöld színt, mely sok féle mintában igen különleges.

A krepp ágynemű  között is megtalálható a zöld színű ágyneműhuzat garnitúra, mely elsősorban a nyári hónapokban kelendő, viszont azért is szeretjük ,mert a krepp ágyneműhuzatok nem igényelnek vasalást sem. A krepp ágyneműhuzat praktikus megoldás különösen szállás-adó helyek – például panziók, apartmanon esetében.


A flanel ágynemű garnitúrák ők azok melyek a hideg téli estéken igazi melegséget nyújtanak Számunkra. Legyen az mintás flanel ágynemű garnitúra, vagy egyszínű flanel ágyneműhuzat garnitúra. Ezek az ágynemű garnitúrák elsősorban gombos kivitelben található meg a palettán. Kitűnő karácsonyi ajándék is lehet a Zöld színű ágynemű garnitúra! Válaszd őt, és igazi pihenésben lesz részed a meleg ágyneműk között!