Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Fedezd fel újdonságainkat! Megérkeztek a legszebb, legkedvesebb pamut ágyneműk!

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.10.02 11:31
Fedezd fel újdonságainkat! Megérkeztek a legszebb, legkedvesebb pamut ágyneműk!

A megújulás nem csak a tavaszra jellemző.

Ősszel is ugyanúgy szőjük terveinket, átalakítjuk a ruhatárunkat, új csizmát, új kabátot, pulóvert vásárolunk. Ez az átalakulás otthonunkra is érvényes. Jól esik ilyenkor beszerezni néhány szívet melengető, hangulatos lakástextilt, plédet, takarót, meleg szőnyeget, szép és puha ágyneműt.

 

Legújabb pamut ágyneműink között megtalálhatóak a legkedvesebb, őszi vidámságot sugárzó garnitúrák. Ősszel már sokkal több időt töltünk otthon, a jó melegben, a pihe-puha ágyban, forró italokat szürcsölgetve, bekuckózva, a lámpafény homálya mellett. A szürke, esős napokon nincs kedvünk kimozdulni, inkább otthon maradunk.

Új, ebbe a szürkeségbe színt és vidámságot hozó szép ágyneművel viszont nagyon is jó érzés lesz majd visszagondolni erre az évszakra is. Mivel több időt töltünk az ágyban, gyakrabban kell ágyneműhuzatot cserélni. Hetente, de maximum kéthetente ajánlott lehúzni és kimosni az ágynemű huzatot.

Az egyik nagy kedvencünk most az újdonságok között ez az extra cuki sárga, kacsás ágynemű, amit gyerekeknek és örök gyerek felnőtteknek is ajánlunk, hiszen 140 x 200 cm-es paplanhuzata van. Annyira édesek a kis mosolygó kacsák, a sárga szín pedig nagyon üde és vidám. Biztos, hogy minden hálószobát bearanyoz.

Következő újdonságunk is rögtön belopta magát a szívünkbe. Kutya és cica mintás, 7 részes garnitúra, ami szintén gyerekek és felnőttek számára is fantasztikus hangulatot teremt a szobájukban. 7 részes szett, így két személy kényelmesen aludhat benne.

A romantikus lelkületű hölgyeknek és férfiaknak biztosan tetszik majd ez a sötét alapon, világos szivecskés, bájos, mégis kicsit komoly ágyneműhuzat garnitúra. Azonnal megteremti a pihentető éjszaka hangulatát, amint megágyazol vele. Egyszerűen gyönyörű!

A virágminta szerelmeseinek pedig ezt a gyönyörű, Hortenzia pamut ágyneműt hoztuk el. Elképesztően nőies, harmonikus, azonnal megnyugtat, amint belépsz a hálószobába. Világos színe örök tisztaságot, eleganciát sugall.

Az örök kedvenc pillangó… sosem megy ki a divatból. 7 részes Villő pillangós ágyneműhuzatunkkal fokozhatod értük való imádatod.

Egy új ágynemű mindig egy kis pluszt ad otthonunknak. Jó érzés belebújni, betakarózni vele és ölelésükben eltölteni az őszi szürkeséget.

További újdonságokért kattints ide és válogass minőségi ágyneműhuzataink között.