Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Pamut ágyneműhuzat mindenkinek

Szepágynemű
Szepágynemű
2023.01.18 11:46
Pamut ágyneműhuzat mindenkinek

A klasszikus pamut ágyneműhuzat mindenféle méretben elérhető a kényelmes alvásra vágyóknak.

A pamut ágyneműhuzat a legelterjettebb ágynemű típus, ami mindenki otthonában megtalálható. 

Nem véletlen ez, mivel a pamut anyagot az emberiség már nagyon régóta ismeri. A pamut a textilipar legfontosabb anyaga, alapanyaga pedig a gyapot. A tiszta gyapotból készült, természetes és bőrbarát pamut tulajdonságai közé tartozik a puhaság és a jó légáteresztő képesség és a jó kopásállóság. Ezek a jellemzők egy ágyneműhuzat garnitúra esetében igencsak fontosak.

A pamut ágynemű anyaga talán leginkább a hagyományos póló anyaghoz hasonlítható, de attól vastagabb. A pamut ágyneműhuzat egyetlen gyengesége, hogy előfordulhat, hogy mosás után kissé gyűrődik. Ez kiküszöbölhető azzal, hogy a mosógépet nem rakjuk tele, hanem hagyunk helyet a mozgásnak. Ha ezt nehezen fogadjuk el, vagy nem szeretünk vasalni, a pamut krepp ágyneműhuzat garnitúra inkább lesz mindennapjaink, bocsánat, éjszakáink része.

A krepp ágyneműhuzat egy direkt gyürkös anyag, amit nem szabad vasalni. 

Khm, restebb háziasszonyoknak is ajánlhatnánk. A krepp ágyneműhuzat is pamutból készül, ugyanolyan jó minőségben. Csupán a nyomási eljárásban tér el a klasszikus pamut ágyneműhuzattól.

A pamut ágyneműhuzat mosása.

Igazából a klasszikus pamut ágyneműhuzat semmi extra bánásmódot nem igényel azon kívül, ami a címkéjén szerepel. 30-40 C°-on moshatóak, egyesek pedig 60 és 90 C°-on is. Ezek elsősorban a fehér textíliák, amiknek bírniuk kell a vegyszeres fehérítő eljárásokat is. Ha betartjuk a pamut ágyneműhuzat garnitúráknál ezeket a kezelési útmutatókat, akkor tartós, ellenálló, időtálló ágyneműhuzatunk lesz.

Pamut ágyneműhuzat mindenféle méretben és szettben.

Mi a jó még a pamut ágyneműhuzat garnitúrákban? Az, hogy a legnagyobb választék kecsegtet minket belőlük. A 3 részes, a 6 részes, a 7 részes pamut ágyneműk is megtalálhatóak. A francia ágynemű ajánlott a pároknak, akik szeretik megosztani egymással a takarót. A 3 részes pamut ágyneműhuzat az egyszemélyes ágyhoz való, a 7 részes pamut ágyneműhuzat a kétszemélyes ágyhoz.

Színekben, mintákban is verhetetlen.

A pamut ágyneműhuzat garnitúrák a világ összes színében beszerezhetőek. A legtrendibb és a leghagyományosabb színek is hazavihetőek. A türkiz, a barna, a fehér, vagy a narancs az éppen aktuális kedvenc, a hálószobába biztos megvehető egy olyan pamut ágynemű

A pamut ágyneműhuzat télen melegen tart, nyáron kellemesen hűt. Szerethető minden évszakban. 

Nézd meg a több száz darabból álló szín és minta választékunkat és rendeld házhoz ingyenes szállítással.

Szép álmokat kívánunk minden kedves vásárlónknak!